„Erika épp akkor csöppent az életembe, amikor egy igen nagy horderejű döntést kellett meghoznom: maradok a “biztos” alkalmazotti létben fix fizetéssel, vagy két kisgyermek mellett bízom magamban, az álmaimban, és az addig másodállásként végzett álommunkámat és a vállalkozói létet választom. Nem volt könnyű választani, hiszen felelősséggel tartoztam már akkor is a családomért, de Erika hihetetlenül jól célzott, és minden egyes feltett kérdésére válaszolva igazából magamat győztem meg arról, hogy vegyek egy nagy levegőt, és vágjak bele. Ez két éve volt, azóta már a második vállalkozásomat is megalapítottam.
Ha akkor nincs Erika, aki mindössze egy óra alatt rendet rakott az agyamban, akkor talán még ma is a régi íróasztal mellett ülnék – csöppet sem boldogan.
Hogy mi volt a 60 perc lényege? Határozott, célirányos kérdések, semmi tolakodás, erőltetés, ellenben mérhetetlen kedvesség és segítőkészség. Ennyi kellett a sikerhez. Azóta is hálás vagyok azért a beszélgetésért! Köszönöm, Erika!”

Mosolygó-Marján Erzsébet
szerkesztő, korrektor

https://www.helyesenmagyarul.hu/


“Bizalomépítés a coaching sikerességének alapja számomra: ebben Erika számomra tökéletes partner volt. Fokozatosan haladva munka és magánélet, egyéni képességek és vezetői habitusok területén egyaránt fedeztünk fel olyan területeket, melyek tudatosításra, fejlesztésre, megerősítésre szorultak, vagy éppen csak felismerésre vártak. A közös munkánk zárásakor tiszta képet készítettünk a “jelenről”. Útravalóul is sokat kaptam: céljaim eléréséhez, problémáim kezeléséhez egy új típusú eszközrendszer áll rendelkezésemre a további fejlődéshez és a jövőbeni önvizsgálatokhoz.”

Közigazgatási szerv, felsővezető


“Hálás vagyok az együtt töltött időért, a közös munkáért és a segítségért, mely hozzásegített ahhoz, hogy jobban kihasználjam a lehetőségeimet, hogy elindulhassak egy olyan úton, melyen régóta szerettem volna.

Nagyon jó érzés volt megtapasztalni, hogy a megoldás bennem van és Erika segítségével erre rá is leltem.

Köszönöm a hozzáértő, segítő figyelmet és a támogatást! ♥”

Varga Kriszti

Ziodog


2019 szeptemberétől a RÁvezető Projekt Kft. megbízásából egy országos kiterjedtségű, Európai Uniós projektben kilenc coach tervezett és tartott 16 hónapig egyéni vezetői coachingot a területi közigazgatás hatvan felsővezetőjének, illetve vezetőjének havonta 2-2 óra időtartamban, jelenléti és online formában.

Különleges, egyedülálló volt a vállalt és teljesített feladat, hisz a közigazgatásban nem elterjedt fejlesztési forma a coaching, amely ráadásul egy olyan időszakban zajlott, amikor a pandémia, a veszélyhelyzet miatti intézkedések éppenséggel nem támogatták a személyes találkozásokat, és rendkívüli terhelésnek voltak kitéve az érintett vezetők is.

A fejlesztési folyamat – a körülmények ellenére – pozitív eredménnyel zárult, olyannyira, hogy – reményeink szerint – hozzájárul a coachingnak, mint fejlesztési módszernek a közigazgatásban történő további, szélesebb körű alkalmazásához, elterjedéséhez.

Ebből a feladatból és a sikerből vállalt kilenc vezető fejlesztésével jelentős szerepet Nagy Erika, a Coachery (https://www.coachery.hu) gazdája. A versenyszférában szerzett tudását kiválóan adaptálta és kamatoztatta a közigazgatási szférában, ezáltal gazdagította az e területre vonatkozó speciális tudását. Nem lehetett volna sikeres, ha tudása, rugalmassága, kreativitása, empatikus képessége nem párosul kitartással, megbízhatósággal. Az is hozzájárult a projekt, és így Erika sikeréhez, hogy a megvalósítás másfél évében a RÁvezető Projekt Kft. szakmai és projektvezetésével mind az adminisztratív, mind a szakmai feladatok tekintetében sikerült harmonikus együttműködést kialakítania.

Nagy Erikát, közös tapasztalatunk alapján, jószívvel ajánljuk – immár az üzleti szférán túl – a teljes közigazgatásban, vagy más, közszolgáltatási ágazatban tevékenykedő vezetők figyelmébe is.

Riz Ádám – Ügyvezető, Kovács Árpád – Szakmai vezető

 www.ravezeto.hu


„Az utam során természetesen folyamatosan merítek abból, amid tőled kaptam a coaching keretein belül. Megítélésem szerint egy pozitív életszemléletű ember vagyok, de az együttműködésünk során az volt az érzésem, hogy az inspiráló személyiséged még sokat tudott hozzátenni a mindennapjaimhoz. Vezetőként alapvetően a hivatásomban történő fejlődés, előrehaladás volt a célunk, de feleségként és családanyaként is bátran kijelenthetem, hogy a magánéletemben is hasznát vettem az üléseinknek. Egy hiteles, tapasztalt, jó meglátásokkal, kellő rugalmassággal rendelkező, segítőkész és támogató nőt ismerhettem meg a személyedben, akitől minden alkalommal újat és többet kaptam. A közös munka veled úgy gondolom, hogy sokak számára jelenthet megoldást arra, hogy egy sikeresebb, teljesebb életet élhessenek.”

Vezető a területi közigazgatásban


„Erikával NLP coaching keretein belül találkoztam ügyfélként, benne egy rendkívül empatikus és éleslátással bíró szakembert ismertem meg. Mélyreható figyelemmel kísért a gyakorlatok során, minden alkalommal teljes mértékben aktuális állapotomra és a folyamatba behozott témámra tudott hangolódni, tűpontos kérdéseivel és színes metaforáival olyan rétegeit világította meg a helyzetemnek, amelyet egyedül talán nem láttam volna meg. Építő visszajelzései segítettek abban, hogy egyre inkább megtaláljam a számomra legkedvezőbb megoldást és újra és újra megerősödjön a hitem az önmunka és a coaching sikerében. Jó szívvel ajánlom Őt minden útkeresőnek.”

Dr Vizin Anita

Coach, tréner

www.eneroakademia.hu