Mennyire vagy elkötelezett magad mellett, a saját változásod mellett? Mit lennél képes vállalni, milyen nehézséget, milyen kellemetlenséget?

Fél ötkor kelni, azért, hogy hatra odaérj valahova? Ez hogy hangzik? Pedig a korán kelő coaching erről is szól.

  • Azt mondod, változást akarsz az életedben.
  • Azt mondod, gyorsabban akarsz haladni a céljaid felé.
  • Azt mondod, elég volt az egy helyben topogásból, a halogatásból, a megúszásból.

Van egy ajánlatom a számodra!

Lehet, hogy őrültségnek fog hangzani, de vállalom. Találkozz velem reggel hatkor a Margit sziget lejárójánál. Megyünk egy kört a szigeten, közben én kérdezek, te beszélsz.

Átgondolod azt a kérdést, ami a legjobban foglalkoztat. Átgondolod azt a témát, ami neked most a legfontosabb. Amiben fejlődni akarsz. Ami hozzásegít téged, hogy könnyebben elérd a többi célodat. Megnézed különböző nézőpontokból azt a helyzetet, amibe újra és újra belefutsz, de nem tudod miért.

Ha már tudod, hogy mi a célod, mit akarsz elérni, segítek neked, hogy gyorsabban elérd.

Rájössz, hogy mennyi mindenre van ráhatásod, visszanyered az irányítást az életed felett. A séta közben feltöltődsz, kapcsolatba kerülsz a természettel, a fizikai környezettel, új impulzusok érnek.

  • Azt mondod, nincs időd.
  • Azt mondod, nincs pénzed.
  • Azt mondod, majd megoldod egyedül.

Van egy rossz hírem.

A vakfoltjaidra egyedül nagyon nehéz rálátni. Helyetted senki nem fogja megcsinálni. A te fejlődésed, a te előre haladásod neked kell, hogy a legfontosabb legyen. És ha ma nem fektetsz önmagadba, holnap te fizeted meg az árát.

Minél intelligensebb valaki, annál jobban be tudja csapni önmagát. Te meddig akarod ezt csinálni? Meddig akarsz megcsúszni a dolgaiddal, az ígéreteiddel? Én is ezt csináltam sokáig.

Mozdulj ki a komfortzónádból.

Mire a többi ember felkel, a korán kelő coaching által te már túl leszel a nap legfontosabb napirendi pontján – a saját magadat fejlesztésén.

Könnyű lesz? Nem tudom neked megmondani. Ahogy egy angol mondás tartja, nehéz, egészen addig, amíg könnyű nem lesz.

Amit ígérni tudok neked, hogy megkönnyítem a dolgod. Kívülállóként, külső szemlélőként, szakemberként támogatlak téged. Meggyorsítom a változást, segítek neked levágni a sallangokat és megtartani azt, ami lényeges.

Azt mondod, nem bírsz felkelni reggel. Hideg van és sötét. Ha reggel hatkor indulna a repülő Thaiföldre, fel tudnál kelni háromkor? Van egy tippem.

Mi a különbség?

Ha Thaiföldre utazol, gyorsan eléred a célod. Gyorsan jön a jutalom az erőfeszítésedért. Ha a célodon dolgozol, az nem fog egyik napról a másikra megtörténni. De minél később kezded el, annál később fogod elérni.

Ezért inkább azt mondom, kezd el minél hamarabb, sőt, vágj bele még ma! A lenti linkre kattintva válassz egy időpontot, amikor megismerkedünk egymással és megnézzük, hogy hogyan tudunk együtt dolgozni!

 
Ha pedig a coachingról szeretnél részletesebben olvasni, itt tudod megtenni.